Vill du köpa BOK eller film?

Prinsessorna och elaka albin

Pris: 150 skr inkl moms för enstaka ex porto tillkommer.

Prinsessorna och elaka Albin är en gammeldags saga med inslag av dagens tankar. 
"Prinsessan Astrin och prinsessan Olivia bor i Slottet med de Hundra Rummen med sina föräldrar Mamma Drottningen och Pappa Kungen. En dag står slottsporten öppen och prinsessorna smiter ut...
Hur ska det gå för prinsessorna, hur ska de hitta hem igen?"
 

Scener ur ett ledarskap

Skärmklipp Skärmklipp

Filmen kostar 300:- exkl moms och porto

Filmen Scener ur ett ledarskap består av 9 korta scener där fritidsledaren Leif (spelad av Leif André) hanterar vanliga fritidsledarsituationer. Filmen används oftast som en utgångspunkt för samtal om ledarskap, men också som exempel på kommunikation och utgångspunkt för hur coaching kan gå till.

Ungdomarna i filmen är besökare från Jordbro och Henriksdal.

Samtal i pedagogernas rum - SLUTSÅLD, INGEN NYTRYCKNING PLANERAD

OMSLAG BOK OMSLAG BOK

Boken kostar 180:- exkl moms och porto för enstaka ex
Boken kostar 160:- exkl moms och porto vid större beställningar än 9 ex

Boken Samtal i pedagogernas rum är en introduktion till pedagogik i allmänhet och pedagogik för fritidsledare i synnerhet. Har varit kurslitteratur på fritidsledarutbildningar och lärarutbildningar i många år.

”Boken ger en annorlunda orientering i ämnet pedagogik. Med dialogen som form tydliggörs viktiga pedagogiska tankar på ett nytt sätt.”

Natur och kulturs bokklubb

 ”En poäng är att Linn vid varje möte ställer frågan – till pedagogerna och sig själv- vilka konsekvenser budskapet skulle få för hennes framtida yrkesverksamhet, om hon tog det till sig. Det räcker alltså inte att känna till de pedagogiska idéerna utan det gäller att ta personlig ställning till dem!”

Lärartidningen

”Med inlevelse ges i boken en mycket levande bild av pedagogerna…Författarna har presenterat fakta på ett intresseväckande sätt samt undvikit ett alltför högtravande språk. De termer som är nödvändiga förklaras direkt och i slutet av boken finns en ordlista.”

 Bibliotekstjänst